Gyakran ismételt kérdések

ERP fogalmak

Az Enterprise Resource Planning (ERP) egy szoftvermegoldás az üzleti folyamatmenedzsmenthez. Az ERP lehetővé teszi egy vállalat számára egy integrált alkalmazásrendszer használatát az üzleti folyamatainak az irányításához és számos háttérirodai feladat automatizálásához a technológia, a szolgáltatások és a humán erőforrás területén. Az ERP szoftver integrálja egy vállalat összes területét és tevékenységét, beleértve a termék tervezést, a fejlesztést, a gyártást, a marketinget és az értékesítést.
Az ERP egy vállalat hatékonyságát az erőforrások lehető legjobb tervezésén és irányításán és a produktivitás optimalizálásán keresztül tudja növelni. Így például olyan munkafolyamatok kerülnek használatra, amik egyszerűsítik az üzleti folyamatokat, gondosan ellenőrzik a dolgozói teljesítményt és kiértékelik azok eredményeit. Ez a vállalkozók számára áttekinthető adatokat teremt, lehetővé téve számukra annak felismerését, hogy mely folyamatok a legproduktívabbak és melyek azok, amiket optimalizálni kell. Az ERP a felhasználók vevőinek is nyújtani tudja az adatok áttekinthetőségét és így időben betekintést ad nekik az adatokba, ami hozzájárul a vevőkapcsolatok javításához.
Egy CRM és egy ERP rendszer funkciói gyakran erősen össze vannak fonódva egymással, azonban vannak nagy különbségek. Míg az ERP a múltra orientálódik, addig a CRM a jövőre fókuszál. Így például az ERP-ben rögzítésre kerül, hogy a vevő mit mikor vásárolt, és hogy kifizette-e az árut, és ha igen, akkor mikor. Ezzel szemben a CRM-ben a fókusz az új vevők megnyerésén és a vevők megtartásán van. Döntő az ERP és a CRM összekapcsolása, ami garantálja a folyamatos adatcserét.
A legjobb ERP rendszer az, ami a leginkább megfelel az Ön vállalata számára. Hogy azonban ez melyik megoldás, az számos tényezőtől függ. Természetesen különösen az Ön speciális igényeitől, az üzletágától és üzleti modelljétől. Minden egyes esetben figyelnie kell arra, hogy a szoftver rugalmas és időtálló legyen, hogy a később fellépő igényeket is meg tudja valósítani vele. Az ERP rendszer funkcióin kívül az ajánlattevőnek, ill. a rendszerfejlesztő vállalatnak is meg kell felelnie Önnek, mivel a siker kulcsa a bizalmon alapuló együttműködés.

Átalános kérdések

Webes technológiákra építve, gyorsan, egyszerűen, bárhonnan és bármikor elérhető. A vállalatirányítási szoftver privát, személyreszabott felhőben fut, folyamatos és automatikus frissítésekkel.
A Demo kipróbálását követően, a Billzon weblapján bárki szabadon készíthet a regisztráció. Az ügyviteli rendszer aktiválása a válaszott csomag fizetése után aktiválódik.
A vállalatirányítási rendszernek nincsenek külön fizetős vagy extra feláras funkciói, minden ügyfél folyamatos frissítéseket kap az előfizetés ideje alatt.
Hozzáférését és adatait nem töröljük, viszont a kapcsolódó adatbázis read-only státuszba állítjuk, így új adatok már nem vihetőek fel a rendszerben amíg újra nem aktiváljuk.
Az ügyviteli rendszerünk oldalai a böngészőjét használják, hogy bizonyos részeket és párbeszédpaneleket megjelenítsenek.

Általánosságban elmondható, hogy a lenti listában felsorolt böngészők aktuális kiadásait támogatja. Lehetőleg a böngészők legfrissebb verzióját használja, így biztosíthatja a lehető legteljesebb kompatibilitást és azt, hogy minden funkciót teljes körűen ki tudjon használni.

  • Mozilla Firefox legfrissebb verzió
  • Google Chrome legfrissebb verzió
  • Opera legfrissebb verzió
  • Microsoft Edge legfrissebb verzió
  • Android Browser Android legfrissebb verzió
  • Google Chrome for Android legfrissebb verzió
  • Opera Mobile Browser legfrissebb verzió
  • Apple iPad Safari legfrissebb verzió
  • Apple OS X Safari legfrissebb verzió

Annak ellenőrzéséhez, hogy milyen böngészővel rendelkezik, vagy ha szeretne egy másikat letölteni, látogassa meg a következő webhelyet: https://www.whatismybrowser.com

Bővítmények, integrációk

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Közösségi segítség

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre