Személyes beállítások

Személyes beállítások

Személyes beállítások

A rendszerben felvett személyes segédadatok rendszerezzük a menüpontban, tematikusan almenük-re bontva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Személyes beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat csak a bejelentkezett felhasználóra vonatkozó beállításokat, adatokat jeleníti meg, csak a személyes adatok szerkeszthetők, más felhasználóké nem.

Személyes adatok

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználó személyes adatait lehet módosítani, úgy mint név, elérhetőségek és a bejelentkezési jelszó.

Felhasználói felület

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználó felhasználói felületére vonatkozó beállítások. Többet között a program nyelve, az időzóna beállítása, melyeket a bizonylatok kiállításához lekérdezéséhez használ a rendszer. Továbbá igény esetén megadható a bizonylat listák megjelenítésének módja, betekintő ablakok megjelenítése.

E-mail szerver

A rendszerben E-mail küldésre használt szerver beállításait tudjuk megadni, kiszolgáló nevét, port-ot és egyéb authentikációs adatokat. Fontos, hogy a rendszer jelenleg POP3/SMTP típust tud fogadni.

E-mail felhasználó

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználóhoz rendelt E-mail felhasználók listája. Megadható a megjelenítendő név, E-mail cím és egyéb authentikációs adatok. Egy felhasználó több E-mail felhasználót is képes kezelni, de alapértelmezett fiókot meg lehet adni.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Közösségi segítség

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre