Beállítások

Személyes beállítások

A rendszerben felvett személyes segédadatok rendszerezzük a menüpontban, tematikusan almenük-re bontva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Személyes beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat csak a bejelentkezett felhasználóra vonatkozó beállításokat, adatokat jeleníti meg, csak a személyes adatok szerkeszthetők, más felhasználóké nem.

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználó személyes adatait lehet módosítani, úgy mint név, elérhetőségek és a bejelentkezési jelszó.

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználó felhasználói felületére vonatkozó beállítások. Többet között a program nyelve, az időzóna beállítása, melyeket a bizonylatok kiállításához lekérdezéséhez használ a rendszer. Továbbá igény esetén megadható a bizonylat listák megjelenítésének módja, betekintő ablakok megjelenítése.

A rendszerben E-mail küldésre használt szerver beállításait tudjuk megadni, kiszolgáló nevét, port-ot és egyéb authentikációs adatokat. Fontos, hogy a rendszer jelenleg POP3/SMTP típust tud fogadni.

Az aktuálisan bejelentkezett felhasználóhoz rendelt E-mail felhasználók listája. Megadható a megjelenítendő név, E-mail cím és egyéb authentikációs adatok. Egy felhasználó több E-mail felhasználót is képes kezelni, de alapértelmezett fiókot meg lehet adni.

Rendszer beállítások

A rendszerben felvett segéd adatokat rendszerezzük a menüpontban, tematikusan almenük-re bontva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Rendszer beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat minden regisztrált munkatársnál ugyanúgy jelenik meg, egyszerre szerkeszthető és a változások mindenkinél.

A rendszer képes több vásárlói csoportot is kezelni; ezeket ebben a menüpontban tudjuk megadni. A menüpontba lépve a már létező csoportok listázódnak ki. Az itt beállított vásárlói csoportok főként az akciók szűkítéséhez szükségesek, pl. ha csak a törzsvásárlóknak szeretnénk kedvezményt biztosítani.

A rendszer nem a vásárlói csoportok köré épül, hanem az akciók, és termékek köré. A partner csoportokat a Beállítások/Rendszer beállítások/Partner csoportok menüpont alatt érhetjük el. A többi elemhez hasonlóan az Új hozzáadása gombbal adhatunk meg új partner csoport. Így a vásárlói csoport módosítása tulajdonképpen a nevének megváltoztatását jelenti; ezt a megfelelő sor végén található [Módosítás] gombon keresztül tudjuk megtenni. Az adatok felvitelének végeztével a Mentés gombra kattintva hozunk létre a rendszerben új kategóriát. Bármilyen más módon elnavigálva az oldalról a változtatások, adatok nem fognak megmaradni!

A vásárlói csoportoknál lehetőség van arra, hogy minden, az adott vásárlói csoportba tartozó partner minden termékre egységes százalékos kedvezményt kapjon. Ezzel megoldható, hogy bizonyos vásárlói kör kedvezménnyel vehesse meg a boltban kapható termékeket. Partner csoportonként egy százalék adható meg. A vásárlói csoport űrlapjában elegendő csak a "Százalékos kedvezmény" sorban található mezőbe beírni az adni kívánt kedvezmény értékét százalékban.

Program beállítások

A rendszerben felvett program adatokat találjuk a menüpontban, három részre tagolva. A nevünkre kattintva, a navigációs sáv második oldalán érhető el a Program beállítások menüpont. Fontos tudni, hogy az itt található adatokat minden regisztrált munkatársnál ugyanúgy jelenik meg, egyszerre szerkeszthető és a változások mindenkinél. Az itt történt változtatások befolyásolják a rendszerünk alap működését, így csak hozzáértő felhasználóknak javasoljuk.

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Érdeklődsz a szoftverünkkel kapcsolatban, írj bátran!

Közösségi segítség

Ha nem találod a választ és szükséged van segítségre